Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Viszlát 2018, helló 2019!

Viszlát 2018, helló 2019!
Márcsak néhány óra van hátra az óévből, így az utolsó pillanatban állok neki a számvetésnek és az új célok, tervek kitűzésének.
Sok minden történt a márka életében 2018-ban. Pozitív, előre vívő dolgok. Rengeteg inspiráló emberrel találkoztam és dolgoztam együtt. Sok új projekt született idén. 
Részt vehettem olyan eseményeken, közös projekteken, mint L'OR Magyarország - egyedi kapszula ékszerkollekció tervezése - , Örkény Pont - Örkény ékszerkollekció tervezése - , Szülinapi kollekció bemutató a Design Hét keretében, ahol olyan támogatókat is megismerhettem, mint a Békanő és a Petőcz Vendégház, ott voltam a Budapest Fashion Nights rendezvényén, mint kiállító a Magyar Turisztikai Ügynökség meghívására. Idén is részvettem az Ajándékterminál pop-up kiállításán. És nem utolsó sorban, hónap tervezője voltam a WAMP-on.
 
Régi célom volt, hogy ötvösnek tanulhassak. De valahogy most ért meg a dolog. Felvételiztem a Kisképzőbe és elsőre felvettek. Imádom minden pillanatát. Kitünő, hatalmas tudást átadó tanárok és szuper csoporttársak között tanulhatom ezt a gyönyörű, de cseppetsem könnyű szakmát! 
 
Hogy mit hoz a 2019-es év? Egyet biztosan! 5 éves lesz a ZEMSE! Így erre is készülök egy meglepetés kollekcióval! 
Remélem, még több inspiráló emberrel dolgozhatok együtt és mégtöbb izgalmas projekttel keresnek meg! :) 
 
Köszönöm Nektek az elmúlt évet! Köszönöm, hogy ilyen sokan szeretitek, amit készítek és ilyen sokan követitek a fejlődésemet! 
 
Találkozunk 2019-ben! 

Keresés