Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Adatvédelmi tájékoztató

Melyet a www.zemse.hu webáruház fenntartója és üzemeltetője, az Emil Marketing Bt. (továbbiakban Zemse) bocsát a honlap látogatói és vásárlói részére. A tájékoztatót az európai parlament és a tanács (eu) 2016/679 rendelete és a 2011. Évi CXII. információs törvény alapján készítettük.

BEVEZETÉS

Az ön személyes adatainak védelme rendkívül fontos a Zemse számára, ezért mindent megtesz, hogy a honlap böngészése során ön biztonságban tudhassa ezeket. Személyes adatait a Zemse kizárólag a törvényben megengedett mértékig és céllal kezeli, azokat harmadik személynek kizárólag jogszabály alapján vagy az ön beleegyezésével adja tovább.

KEZELT SZEMÉLYES ADATOK KÖRE

A Zemse az oldalon vendégként vagy regisztrált felhasználóként vásárlók családi- és utónevét, szállítási címét, számlázási címét, telefonszámát és e-mail címét kezeli. Ha a felhasználó feliratkozott hírlevelünkre családi- és utónevét, e-mail címét kezeli. Kapcsolati űrlapon érkező üzenetek esetében szintén a családi- és utónevét, e-mail címét.

AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

A Zemse csakis a megrendelések teljesítésének, a kiszállításnak, a számlázásnak, valamint a vásárló által kért hírlevél kiküldésének céljából végez adatkezelést.

AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA

Személyes adatait az ön önkéntes hozzájárulása alapján kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a szerződés teljesítése vagyis a rendelés feldolgozása, számlázás, kiszállítása vagy az önkéntes hozzájárulásán alapuló hírlevél küldés. A Zemse különleges személyes adatot nem gyűjt és nem kezel.

AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA

A zemse oldalán történt regisztrációját azonnal töröljük, amint azt írásban jelzi felénk az info@zemse.hu e-mail címen. A vendégként leadott rendelések adatait egy évig őrizzük. Üzenet küldéskor az adatokat a kapcsolat lezárultáig kezeljük. A számlákat a számvitelről szóló törvény alapján 8 évig meg kell őriznünk. A hírlevel feliratkozáskor megadott adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig kezeljük.

SZEMÉLYES ADATAINAK KEZELŐJE ÉS FELDOLGOZÓJA

Az oldalon megadott személyes adatait az Emil Marketing Bt. kezeli, továbbá azok, akiknek közremükődése elengedhetetlen a megrendelések teljesítéséhez. Így adatfeldolgozó lehet: a kiszállító (név, szállítási cím, telefon szám, e-mail cím), PayPal és banki szolgáltatók (fizetési adatokat a Zemse nem tárol), könyvelő (számlázási adatok). Hírlevél küldésnél Mailchimp, oldal statisztika esetében Google Analytics (személyes adatokat nem gyűjt).

AZ ÖN JOGAI

A regisztrációkor megadott adatait bármikor módosíthatja a fiókom menüpontban. Bármikor kérhet tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését, pontosítását, valamint személyes adatainak - a kötelező, törvényen alapuló adatkezelés kivételével - törlését vagy zárolását. 

Kérelmezheti, hogy a Zemse adjon tájékoztatást az általa kezelt, illetve adatfeldolgozója által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. A Zemse a tájékoztatást 30 napon belül, közérthető formában köteles írásban megadni. Ön tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen.

COOKIE-K

Az oldalon cookie-kat használunk. A cookie-k javítják a böngészési élményt, valamint elengedhetetlenek néhány, a honlapon lévő funkcióhoz. A cookie-k kis szöveges fájlok, amik böngészőjében vagy gépén tárolódnak.

A cookie-kat kikapcsolhatja böngészőjében, ugyanakkor ebben az a esettben előfordulhat, hogy az oldal nem mükődik megfelelően.

Az oldalon Google Analytics-et használunk statisztikai célokból. Méri az oldal látógatók számát, felhasználók átlagosan mennyi időt töltenek az oldalon stb. Személyes adatot nem gyűjt.

LINKEK

A honlapon találhatóak kifelé mutató linkek, amelyek más, harmadik személyek oldalaihoz vezetnek. Ezen oldalak tartalmáért a Zemse a felelősséget nem vállalja. Az oldalak adatvédelmi elvei eltérhetnek a Zemse adatkezelési elveitől.

TÁJÉKOZTATÁS

Bármikor kérhet tájékoztatást a kezelt személyes adatairól, felhasználásáról. Üzenetét az info@zemse.hu e-mail címre küldheti.

JOGSÉRTÉS

Jogsértés esetén a nemzeti adatvédelmi és információszabadság hatósághoz fordulhat bejelentésével vagy bíróságon is érvényesítheti jogait.

Postacím: 1530  Budapest, pf.: 5.

Székhely: 1125  Budapest, szilágyi erzsébet fasor 22/c.

Telefon: +36 (1) 391-1400

fax:+36 (1) 391-1410

e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

http://naih.hu 

2018. május 21.

Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: 

- hírlevél küldés céljából: NAIH-90597/2015.

- webáruház üzemeltetéséhez: NAIH-90596/2015. 

Keresés