Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Adatvédelmi szabályzat

Melyet a www.zemse.hu webáruház fenntartója és üzemeltetője, az Emil Marketing Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (székhelye: 2030 Érd, Aranyos utca 33., nyilvántartja a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága a cg.13-06-044787 cégjegyzékszámon, továbbiakban: Zemse) bocsát a honlap látogatói és vásárlói részére. 

Az adatvédelmi szabályzatot az európai parlament és a tanács (eu) 2016/679 rendelete és a 2011. Évi CXII. Törvény információs törvény alapján készítettük.

BEVEZETÉS 

Mivel az Ön személyes adatainak védelme rendkívül fontos a Zemse számára, mindent megtesz, hogy a honlap böngészése során Ön biztonságban tudhassa ezeket. Személyes adatait a Zemse kizárólag a törvényben megengedett mértékig és céllal kezeli, azokat harmadik személynek kizárólag jogszabály alapján vagy az Ön beleegyezésével adja tovább.

Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelet (2016/679 sz. rendelet, a továbbiakban: GDPR) 13. cikke alapján az alábbi tájékoztatást adja:

A WEBOLDAL ÜZEMELTETŐJÉNEK ADATAI

Cégnév: Emil Marketing Bt.

Ügyvezető: Pintér Emil András

Székhely: 2030 Érd, Aranyos utca 33.

Cégjegyzékszám: Cg. 13-06-044787 vezetve a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában

Adószám: 20615637-2-13

Weblap: www.zemse.hu

Levelezési cím: 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 19.

E-mail: info(kukac)zemse.hu

 

Adatvédelmi Tisztviselő: az adatkezelő a GDPR 37. cikke alapján nem köteles adatvédelmi tisztviselő kinevezésére. Adatvédelmi kérelmek: amennyiben bármilyen kérése vagy kérdése van az adatkezeléssel kapcsolatban, kérelmét postai úton vagy elektronikusan az alábbi címekre küldheti: 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 19., e-mail: info(kukac)zemse.hu. Válaszainkat késedelem nélkül, de legfeljebb 30 napon belül küldjük az Ön által kért címre.

KIK FÉRNEK HOZZÁ A ZEMSE ÜGYFELEINEK ADATAIHOZ?

A weboldal üzemeltetője: Emil Marketing Bt. (Minden adathoz hozzáfér)

A weboldal tárhelyszolgáltatója (hosting), webhely fejlesztője és technikai karbantartója:

ShopRenter.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (az adatokhoz hozzáfér, de nem kezeli)

Rövidített név: ShopRenter.hu Kft 
Cégjegyzékszám: 09-09-020636
Adószám: 23174108-2-09
Székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 129.
Telephely: 4028 Debrecen, Kassai út 129.
Postacím: 4028 Debrecen, Kassai út 129.
Telefon: +36 1 234 5012
E-mail: info@shoprenter.hu
Webhely: https://www.shoprenter.hu/

 

A weboldalt üzemeltető cég könyvelője:

(Csak a számlákon szereplő adatokhoz fér hozzá: név/lakcím, cégnév/székhelycím.)

 

ADATFELDOLGOZÓK

 

Mailchimp hírlevél

The Rocket Science Group, LLC

675 Pounce de Leon Ave NE Suite 5000

Atlanta, Ga 30308 USA

 

Szállítás

FÜRGEFUTÁR.HU Kft.

1122 Budapest, Maros utca 12. 3. em.

ugyfelszolgalat@furgefutar.hu

 

DPD, a Fürgefutár.hu legjobb ajánlata alapján

1158 Budapest, Késmárk utca 14 B épület

dpd@dpd.hu

 

K&H Bank Zrt.

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

www.kh.hu

 

Google Analytics

Google Inc

1600 Amphitheatre Parkway,

Mountain View, 

California 94043, USA


MILYEN ADATOKAT KÉRÜNK, TÁROLUNK?

 

1. A kezelt adatok köre

A felhasználó vásárláskor önkéntes adatszolgáltatás keretében a lentebb meghatározott személyes adatait adja át kezelésre az Emil Marketing Bt-nek. A Zemse oldalon nem kötelező a regisztráció, vendégként is lehet vásárolni - a regisztráció csak egy kényelmi funkció.

 

1.1. Regisztrációkor:

- e-mail cím,

- jelszó,

- számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),

- szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),

- telefonszám.

1.2. Vendégként való vásárláskor: 

- e-mail cím,

- számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),

- szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),

- telefonszám.

 

1.3. Rendelés leadásakor az IP cím is rögzítésre kerül. 

 

1.4. Hírlevélre történő feliratkozáskor:

A hírlevélre feliratkozó felhasználó önkéntes adatszolgáltatás keretében a lentebb meghatározott személyes adatait adja át kezelésre az Emil Marketing Bt-nek.

- név, 

- e-mail cím

 

A Zemse hírlevél adatbázisából leiratkozni a hírlevelek alján lévő LEIRATKOZÓ linkre kattintva lehet, illetve kérésre az ügyfélszolgálatnak írt emailben: info(kukac)zemse.hu

Leiratkozás után minden adat VÉGLEGESEN törlésre kerül.

 

1.5. Kapcsolat felvételkor:

A kapcsolat felvétel önkétes, történhet emailben, kapcsolatfelvételi űrlapon, vagy telefonon. Példák: kérdéssel fordul hozzánk valamely termékkel kapcsolatban, érdeklődés egyedi rendelésről.

- e-mail cím,

- név,

- telefonszám.

 

1.6. Fizetés

Az oldalon lehetőség van PayPal-lal fizetni. PayPal-lal való fizetéskor az adatkezelést és a tranzakciót a PayPal online bankfelülete bonyolítja. Az adatvédelmi tájékoztatásuk itt érhető el: 

https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/ua/privacy-full

 

2. Adakezelési célok

A Zemse az alábbi célokból végez adatkezelést a jogszabályokkal összhangban:

Az adatkezelés célja a Weboldalon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. A Zemse az Érintett által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése, házhoz szállítása, számlázás lehetővé tétele, kapcsolattartás, illetve ha az Érintett feliratkozott hírlevélre, akkor hírlevél küldés és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében kezeli.

 

3. Jogalapok az Ön személyes adatainak felhasználáshoz

A Zemse jogalapja a személyes adatok feldolgozásához a következő:

 

3.1 Szerződés teljesítése

Az érdekelt fél összegyűjtött személyes adatai kezelésének jogalapja az adásvételi szerződés teljesítése. Ennek megfelelően az érdekelt fél köteles megadni az annak végrehajtásához szükséges adatokat. Amennyiben nem adja meg nekünk ezeket az adatokat, az eladás nem válik lehetségessé. 

Az Ön önkéntes hozzájárulása, amit a regisztrációval ad meg az Adatkezelő számára [Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pont szerinti adatkezelés]

 

3.2. Jogi kötelezettségek

Az értékesítési számla kezelése és kibocsátása a Zemse jogi kötelezettsége ügyfeleivel felé.

Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. 159. § (1) bekezdése alapján a számla kibocsátása kötelező és azt számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése

alapján 8 évig kell megőrizni [Rendelet 6. cikk (1) bekezdés c) pont szerinti adatkezelés].

 

3.3. Hozzájárulás

az Érintett az egyes adatkezelések tekintetében hozzájárul azzal,

- használja a weboldalt,

- regisztrál vagy vendégként vásárol,

- illetve a kérdéses adatokat önként megadja.

 

3.4. Kapcsolat felvétel

Az Ön önkéntes hozzájárulása, amit a kapcsolatfelvétellel ad meg Adatkezelő számára

(Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pont.)

 

A Zemse a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Érintett e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt az Érintett terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

 

AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA

 

4.1. Kapcsolat felvétel

Az adatokat csak a kapcsolatfelvétel lezárultáig kezeljük.

 

4.2. Regisztráció

Az Ön hozzájárulásának visszavonásáig kezeljük az adatokat.

 

4.3. Számla kiállítása

A kiállított számlákat az Sztv. 169. § (2) bekezdése alapján a számla kiállításától számított 8

évig meg kell őrizni.

 

4.4. Áruszállítás

Az Adatkezelő az adatokat a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezeli.

 

4.5. Hírlevél

Az Ön hozzájárulásának visszavonásáig.

 

4.6. Kosár tartalma

A kosárba helyezett, majd „ott felejtett“ termékek esetén

- nem regisztrált felhasználóként: 30 nap után automatikusan törlésre kerülnek

- regisztrált felhasználóként: 12 hónap után kerül törlésre.

 

ÉRINTETT JOGAI ÉS JOGÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

 

Önt a Rendelet előírásai szerint az alábbi jogok illetik meg:

- a hozzájárulás visszavonásának joga

- személyes adatokhoz és az adatkezeléssel kapcsolatos információkhoz való hozzáférés,

- helyesbítéshez való jog

- adatkezelés korlátozása,

- törléshez való jog,

- tiltakozáshoz való jog,

- hordozhatósághoz való jog.

 

Az érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:

Levelezési cím: Emil Marketing Bt., 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 19. fsz. 3.

E-mail cím: info(kukac)zemse.hu

Kapcsolat menüpont.

 

A Zemse az Érintett kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá - az Érintett személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

 

JOGORVOSLATI LEHETŐSÉGEK

 

Az Érintett az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján jogsértés esetén a nemzeti adatvédelmi és információszabadság hatósághoz fordulhat bejelentésével:

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 
1530 Budapest, Pf.: 5.

1125  Budapest, szilágyi erzsébet fasor 22/c.

+36 (1) 391-1400

ugyfelszolgalat@naih.hu

www.naih.hu

vagy bíróság előtt érvényesítheti jogait.

 

COOKIE SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ

 

Az oldalon a cookie-k használata a látogatók kényelmét, az oldal használatának minőségét javítják, illetve statisztikai célokat szolgálnak. A cookie-k nem tartalmaznak személyes információkat, és nem alkalmasak az egyéni felhasználó azonosítására. A cookie-k gyakran olyan egyéni azonosítót tartalmaznak - egy titkos, véletlenül generált számsort - amelyet az Ön eszköze tárol. Néhány cookie a honlap bezárása után megszűnik, néhány pedig hosszabb időre tárolásra kerül számítógépén.

 

A cookie-k jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint

az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi

CVIII. törvény rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a)

pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

 

Cookie típusok jellemzői:

 

Nélkülözhetetlen cookie-k / Funkcionális cookie-k

Ezek szükségesek az oldal funkcióinak biztosítására - például belépés, webshop kosár... stb.

A funkcionális cookiek tiltásával az oldal bizonyos funkciói nem fognak megfelelőképpen működni.

 

Teljesítmény cookie-k

Az oldal használatáról gyűjtenek információt, illetve a felhasználó tevékenységéről. Személyes azonosításra nem alkalmasak, de információt szolgáltatnak a böngésző típusáról, a monitor felbontásáról, a weboldal bejárásának módjáról. Céljuk, hogy olyan adatokat szolgáltassanak a weboldal tulajdonosának, amelyekkel az oldal működését, minőségét javíthatják.

 

Technikai cookie-k

Ezek a cookie-k lehetővé teszik, hogy böngésszen oldalunkon és használjon bizonyos funkciókat, mint például a bevásárló kosár vagy a kívánságlista.

 

Analitikus cookie-k

Az oldalunkon Google Analytics cookie-kat használunk a látogatók számanak méréséhez. Statisztikai adatokat gyűjt, például honnan érkezet a felhasználó az oldalra, milyen eszközről böngészi az oldalt, hány percet tölt az oldalon, személyes adatokat nem gyűjt, a felhasználót azonosítani nem lehet. Ezen adatokat 14 hónapig tárolja a Google Analytics.

További információért, kérjük, forduljon a Google Analytics adatvédelmi oldalához:  

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

 

Cookiek tiltása:

A cookie-kat a böngésző hozza létre, és tárolja, így a böngészőn belül van lehetőség a tiltásukra. A cookie-k tiltásánál figyelembe kell venni, hogy az oldal egyes funkciói nem fognak megfelelően működni. A cookie-k letiltására vonatkozó információkat keresse a böngészője Súgójában.

 

LINKEK

 

A honlap tartalmazhat olyan linkeket, amelyek más, harmadik személyek oldalaihoz vezetnek. Ezen oldalak tartalmáért, adatvédelmi elveiért a Zemse felelősséget nem válal. Így mindig  körültekintően kattintson és tájékozódjon az oldalak adatkezelési szokásairól.

 

BIZTONSÁG

 

A Zemse mindent megtesz azért, hogy a számára átadott adatokat biztonságosan, sértetlenül kezelje, elkerülje azok elvesztését. A Zemse úgynevezett (secure socket layer) SLL tanúsítvánnyal, beléptetési módszerekkel akadályozza meg az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést, megváltoztatást, továbbítást, nyilvánosságra hozatalt, törlést vagy megsemmisítést, valamint a véletlen megsemmisülést és sérülést.

 

NYILATKOZAT NAGYKORÚSÁGRÓL

 

Az oldalunk használatával minden vásárlónk nyilatkozik arról, hogy az adott ország jogalkotásának megfelelően nagykorúnak számít, vagy arról, hogy kiskorú hozzátartozója kizárólag az ő engedélyével használja a felületünket.

 

VÁLTOZTATÁS JOGA

 

Az alábbi adatkezelési tájékoztató megváltoztatásának jogát fenntartjuk. A változtatások, illetve pontosítások azonnal érvénybe lépnek, amint annak szövege felkerül a honlapunka. Amennyiben megváltoztatjuk az adatkezelési gyakorlatunkat, ezen a felületen értesítjük.

 

Amennyiben elolvasta adatvédelmi szabályzatunkat és további kérdése, észrevétele van a következő módokón veheti fel velünk a kapcsolatot:

 

Levelezési cím: 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 19. fsz 3.

E-mail cím: info(kukac)zemse.hu

Kapcsolat menüpontban.


Levelére minden esetben válaszolunk az Ön által megadott elérhetőségén, legfeljebb 30 napon belül.

 

Budapest, 2018. május 21.

 

 

Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: 

hírlevél küldés céljából: NAIH-90597/2015.

webáruház üzemeltetéséhez: NAIH-90596/2015.

Keresés