MIRTON AW15/16 - Design nyaklánc2 - Fekete


Régi ár: 4,900 Ft  

2,450 Ft

Megtakarítás: 2,450 Ft (50%)
ZNY-MIR06
Készleten
+

 

MIRTON Kollekciómat a modern építészet és egy álomkép ihlette.

 

Mint minden ékszeremnek, ennek is alumínium adja az alapját, ezúttal agyaggal párosítottam.

Minden darabot kézzel készítek (az alumíniumot vágom, csiszolom, hajlítom, az agyagot magam formázom, festem) Három féle szín jellemzi az új kollekciót. Gránit (mely nem csak színében, de tapintásában is kőhatású), fekete és jégkék (a jégkék, sötétben világít, foszforeszkál)

Ékszereimhez nikkelmentes szerelékeket használok, így nem allergizálnak.

 

Mérete:

Medál: 1 x 1 cm 

Lánc: 90 cm (A nyaklánc érdekessége, hogy nem kapoccsal záródik. Többféle módon hordható. Pl: hurkolva, vagy "sálként" átvetve)

Ajánlom olyan Hölgyeknek, akik a hétköznapi, illetve az alkalmi szettjüket is szeretnék feldobni egy extravagáns, ugyanakkor mégis elegáns darabbal.

AW15/16 - MIRTON
Fekete
Nyaklánc
Alumínium + Agyag
Női

 

Az alábbi oldalon található információk a részét képezik a Vásárlási Feltételeknek. Amennyiben a teljes Vásárlási Feltételeket szeretné elolvasni, úgy kattintson IDE

 

Szállítási díjak

15 000 forint összértéket meghaladó vásárlás esetén a szállítás INGYENES!

 

  • Postai úton: Egységesen 990 Ft (Magyarországon belül) szállítási díjat tartalmaz, mely a Magyar Posta Zrt által kerül kiszállításra, buborékos borítékban. (előre utalással) 
  • Személyes átvétel: A legközelebbi design vásáron - a vásárok időpontja a hírek menüpontban olvasható - vagy előre egyeztetett időpontban Budapesten, a Móricz Zsigmond körtér közelében, a Bertalan Lajos utcában.

 

Fizetési információk

A megrendeléskor a Vásárló az alábbi fizetési módok közül választhat:

  • Banki előreutalással
  • Fizetés történhet rózsaszíncsekkel is - amelyet a postán lehet kérni -, ebben az esetben e-mail-ben jelezze ez iránti szándékát (ennek költsége a Vásárlót terheli)
  • PayPal-on keresztül való fizetésnél az alábbi e-mail címre kell a számla végösszegét átutalni: info@zemse.hu
  • Készpénzzel, a legközelebbi design vásáron - vásárok időpontja a hírek menüpontban olvasható - vagy előre egyeztetett időpontban Budapesten, a Móricz Zsigmond körtér közelében, a Bertalan Lajos utcában.

 

A “POSTAI UTALÁSSAL” történt utalást, nem áll módunkban elfogadni!!!

Készpénzzel történő befizetés teljesítése esetén a tranzakciós adó a vevőt terheli.