GALACTICA SS17 - Nyakpánt 3


 

7,900 Ft

ZNY-GAL03
Készleten
+
GALACTICA kollekció 2017. tavaszi/nyár 

A kollekciót az Univerzum ihlette.

Ezúttal a milliónyi csillagot próbáltuk lehozni a Földre. Megmaradva a minimalista, letisztult, de mégis határozott, karakteres irányzatnál.

A kollekcióban sikerült megidézni a spirál - és gyűrűs galaxisokat is.

Ajánlom olyan Hölgyeknek, akik a hétköznapi, illetve az alkalmi szettjüket is szeretnék feldobni egy extravagáns, ugyanakkor mégis elegáns darabbal.

Méret: kb. 17,5 x 18 cm

Az alumínium nem allergizál, nem színeződik el, nem fogja meg a bőrt.

Könnyen tisztítható. Az alumínium rész nedves, puha rongyos áttörlés utána, száraz törlést igényel, különben foltokban szárad.

SS17 - GALACTICA
Ezüst
Nyaklánc
Alumínium
Női

 

Az alábbi oldalon található információk a részét képezik a Vásárlási Feltételeknek. Amennyiben a teljes Vásárlási Feltételeket szeretné elolvasni, úgy kattintson IDE

 

Szállítási díjak

15 000 forint összértéket meghaladó vásárlás esetén a szállítás INGYENES!

 

  • Postai úton: Egységesen 990 Ft (Magyarországon belül) szállítási díjat tartalmaz, mely a Magyar Posta Zrt által kerül kiszállításra, buborékos borítékban. (előre utalással) 
  • Személyes átvétel: A legközelebbi design vásáron - a vásárok időpontja a hírek menüpontban olvasható - vagy előre egyeztetett időpontban Budapesten, a Móricz Zsigmond körtér közelében, a Bertalan Lajos utcában.

 

Fizetési információk

A megrendeléskor a Vásárló az alábbi fizetési módok közül választhat:

  • Banki előreutalással
  • Fizetés történhet rózsaszíncsekkel is - amelyet a postán lehet kérni -, ebben az esetben e-mail-ben jelezze ez iránti szándékát (ennek költsége a Vásárlót terheli)
  • PayPal-on keresztül való fizetésnél az alábbi e-mail címre kell a számla végösszegét átutalni: info@zemse.hu
  • Készpénzzel, a legközelebbi design vásáron - vásárok időpontja a hírek menüpontban olvasható - vagy előre egyeztetett időpontban Budapesten, a Móricz Zsigmond körtér közelében, a Bertalan Lajos utcában.

 

A “POSTAI UTALÁSSAL” történt utalást, nem áll módunkban elfogadni!!!

Készpénzzel történő befizetés teljesítése esetén a tranzakciós adó a vevőt terheli.