MOTIF AW17/18 - Beszúrós fülbevaló 2.


 

4,900 Ft

ZF-MOT02
Rendelésre!

 

Méret: 

medál: 1,5 x 4 cm

Szerelékek: orvosi acél

 

MOTIF kollekció 2017/18. ősz/tél

A MOTIF kollekció egy még inkább engem kifejező, hozzám közel álló téma.

Az alap motívum egy iskoláskori firkából jött létre, melyet hosszú évek folyamán rajzoltam a füzeteim szélére. Közben változtam én is és az alap minta is megváltozott, kiteljesedett.

A mintát teljes egészében és darabjaira szedve is felhasználom. Így akár a legkisebb részlet önálló produktumként is megállja a helyét. Ez az apró részlet ugyanakkor önmagát megsokszorozva, türközve, forgatva, egy nagyobb, újabb variációt képez, mely tovább többszörözve, szintén több lenyomatot alkot. Ezáltal egy izgalmas geometriai játék jött létre.

Ennek a játékosságnak köszönhetően, minden ékszer a kollekción belül kombinálható egy másik ékszerrel azáltal, hogy ugyanazon elemek építik fel őket, amik kiadják a főmintát.

Az ékszerek viselője tovább folytathatja ezt a játékot, attól függően, milyen darabokat vásárol meg, hogy kombinálja össze őket.

 

Ajánlom olyan Hölgyeknek, akik a hétköznapi, illetve az alkalmi szettjüket is szeretnék feldobni egy extravagáns, ugyanakkor mégis elegáns darabbal.

 

Az alumínium nem allergizál, nem színeződik el, nem fogja meg a bőrt.

Könnyen tisztítható. Az alumínium rész nedves, puha rongyos áttörlés utána, száraz törlést igényel, különben foltokban szárad.

AW17/18 MOTIF
Ezüst
Fülbevaló
Beszúrós fülbevaló
Alumínium
Női

 

Az alábbi oldalon található információk a részét képezik a Vásárlási Feltételeknek. Amennyiben a teljes Vásárlási Feltételeket szeretné elolvasni, úgy kattintson IDE

 

Szállítási díjak

15 000 forint összértéket meghaladó vásárlás esetén a szállítás INGYENES!

 

  • Postai úton: Egységesen 990 Ft (Magyarországon belül) szállítási díjat tartalmaz, mely a Magyar Posta Zrt által kerül kiszállításra, buborékos borítékban. (előre utalással) 
  • Személyes átvétel: A legközelebbi design vásáron - a vásárok időpontja a hírek menüpontban olvasható - vagy előre egyeztetett időpontban Budapesten, a Móricz Zsigmond körtér közelében, a Bertalan Lajos utcában.

 

Fizetési információk

A megrendeléskor a Vásárló az alábbi fizetési módok közül választhat:

  • Banki előreutalással
  • Fizetés történhet rózsaszíncsekkel is - amelyet a postán lehet kérni -, ebben az esetben e-mail-ben jelezze ez iránti szándékát (ennek költsége a Vásárlót terheli)
  • PayPal-on keresztül való fizetésnél az alábbi e-mail címre kell a számla végösszegét átutalni: info@zemse.hu
  • Készpénzzel, a legközelebbi design vásáron - vásárok időpontja a hírek menüpontban olvasható - vagy előre egyeztetett időpontban Budapesten, a Móricz Zsigmond körtér közelében, a Bertalan Lajos utcában.

 

A “POSTAI UTALÁSSAL” történt utalást, nem áll módunkban elfogadni!!!

Készpénzzel történő befizetés teljesítése esetén a tranzakciós adó a vevőt terheli.