Szállítási módok

 

15 000 forint összértéket meghaladó vásárlás esetén a szállítás INGYENES!

  • Üzemeltető a megrendelt terméket futárszolgálattal, vagy postai úton juttatja el a megrendelő által megadott szállítási címre.

    Ennek díja: Egységesen 990 Ft előre utalással! (Magyarországon belül)

  • Személyes átvétel: A legközelebbi design vásáron - a vásárok időpontja a hírek menüpontban olvasható - vagy előre egyeztetett időpontban Budapesten, a Móricz Zsigmond körtér közelében, a Bertalan Lajos utcában.

 

Külföldről is adhat le megrendelést - mivel rendszerünk kizárólag belföldre van beállítva - így ezt kérjük, email-ben tegye (cikkszám megjelölésével). Külföldről leadott megrendelések szállítási költsége a MAGYAR POSTA Zrt. hivatalosan közzétett AKTUÁLIS DÍJSZABÁSA alapján kerül kiszámításra és válasz e-mail-ben tájékoztatjuk annak költségéről.

 2013. július 1-jétől az ajánlottként feladott csomagot levélszekrénybe nem dobhatja a postás, azaz a csomag átvételét aláírásával kell igazolnia, illetőleg, ha a postás nem találja otthon a kézbesítés időpontjában, akkor értesítőt hagy. Az értesítővel tudja a későbbiekben levelét átvenni a postán.

A Vásárlónak az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a Vásárlónak haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál (jegyzőkönyveztetni kell, amennyiben a csomagolás, esetleg maga a termék sérült!) és a vevőszolgálat felé. Az áru átvétele után az esetleges szépséghibákért és tartozékhiányért felelősséget nem vállalunk.
Amennyiben a Vásárló az előzetesen egyeztetett megrendelésében szereplő kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen kiszállítás költsége is őt terheli, abban az esetben is, ha a szállítási táblázat alapján díjmentes volt.